Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Bebek Rawa - geroosterde eend met ananas en sambal

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bebek Rawa
geroosterde eend met ananas en sambal

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 eend
150 gr ananas
4 cm jahe
1 limoen, sap
2 serai/sereh/citroengras, witte deel
1 theel peper
1/2 theel zout
150 ml sambal bangkok, zie recept

Cara membuat:
bereiding:
Rasp de ananas en de jahe. Maak de eend schoon en snijd deze in 6 stukken. Snijd de serai fijn. Meng de ananas samen met de jahe, de serai, het limoensap, de peper, het zout en de eend en laat het voor 45 minuten marineren.
Rooster de eend boven een houtskoolvuurtje totdat deze bruin wordt en wrijf het regelmatig in met de marinade. Dan de eend inwrijven met de sambal en rooster het verder gaar. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 172 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41036985