Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Bebek Rawa - geroosterde eend met ananas en sambal

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bebek Rawa
geroosterde eend met ananas en sambal

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 eend
150 gr ananas
4 cm jahe
1 limoen, sap
2 serai/sereh/citroengras, witte deel
1 theel peper
1/2 theel zout
150 ml sambal bangkok, zie recept

Cara membuat:
bereiding:
Rasp de ananas en de jahe. Maak de eend schoon en snijd deze in 6 stukken. Snijd de serai fijn. Meng de ananas samen met de jahe, de serai, het limoensap, de peper, het zout en de eend en laat het voor 45 minuten marineren.
Rooster de eend boven een houtskoolvuurtje totdat deze bruin wordt en wrijf het regelmatig in met de marinade. Dan de eend inwrijven met de sambal en rooster het verder gaar. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 148 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40914235