Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Pa Piong Duku Bai - Varkensvlees in bambukoker/bananenblad
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Pa Piong Duku Bai
Varkensvlees in bambukoker/bananenblad
Bahan-bahan;
ingrediënten:
1500 gr varkensvlees
3 preien
5 jeruk purut blaadjes
15 rawits
200 ml varkensbloed
zout naar smaak
bambukoker en/of bananenblad

Haluskan:
boemboe:
9 rawits
8 sjalotten
6 teentjes knoflook
5 rode lomboks
6 cm gember (jahe/djahé)
4 cm laos
3 serehstengels

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes, de prei fijn en de juruk purutblaadjes zeer fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en verpak het in of een bamboekoker of in bananenblad en rooster het boven een houtskoolvuurtje in 60 minuten gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 99 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812573