Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Perkedel Daging Kentang - Aardappelkoekjes met rundvlees
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Perkedel Daging Kentang
Aardappelkoekjes met rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr gekookte aardappelen
250 gr rundergehakt
3 eieren
1 eetl. bloem
zout naar smaak
olie

Haluskan:
boemboe:
3 kemirinootjes
2 theel, ketumbar
1/2 theel, jinten
1 theel, witte peper
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
4 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
Bereiding:
Rooster eerste de kemirinootjes, de jinten en de ketumbar voor 2 minuten in een koekepan. Wrijf of maal daarna alle ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de aardappelen (bij voorkeur gepureerd) samen met het gehakt, het zout, de bloem, de boemboe en één ei en kneed dit tot een massa. Vorm van deze massa platte koekjes en stoom deze voor 30 minuten.
Klop de overige eieren op en wentel de gestoomde koekjes erdoor. Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en bak de koekjes goudbruin.
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41083724