logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 5 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 6 days ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 1 month ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Rempah-rempah

Bahan-bahan:
ingrediënten:
225 gr gehakt
3 eetl geraspte kokos
2 sjalotten
3 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten
1/2 theel laos
1 theel gerapste gula jawa (palmsuiker)
1/2 theel citroensap
1 ei
zout naar smaak
4 el olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten en de knfolook fijn en meng dit met het gehakt, de overige kruiden, het ei en het citroensap goed doorelkaar. Vorm van het mengsel kleine balletjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de balletjes gaar en goudbruin

Add comment

Submit

who is online

We have 53 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44140143