Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Rempah-rempah

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Rempah-rempah

Bahan-bahan:
ingrediënten:
225 gr gehakt
3 eetl geraspte kokos
2 sjalotten
3 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten
1/2 theel laos
1 theel gerapste gula jawa (palmsuiker)
1/2 theel citroensap
1 ei
zout naar smaak
4 el olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten en de knfolook fijn en meng dit met het gehakt, de overige kruiden, het ei en het citroensap goed doorelkaar. Vorm van het mengsel kleine balletjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de balletjes gaar en goudbruin
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 203 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022857