Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Rempah-rempah

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Rempah-rempah

Bahan-bahan:
ingrediënten:
225 gr gehakt
3 eetl geraspte kokos
2 sjalotten
3 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten
1/2 theel laos
1 theel gerapste gula jawa (palmsuiker)
1/2 theel citroensap
1 ei
zout naar smaak
4 el olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten en de knfolook fijn en meng dit met het gehakt, de overige kruiden, het ei en het citroensap goed doorelkaar. Vorm van het mengsel kleine balletjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de balletjes gaar en goudbruin
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 106 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41906490