logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Rica-rica

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundergehakt
750 gr boontjes
4 tomaten
zout naar smaak
2 eetl olie
water

Haluskan:
boemboe:
2 sjalotten
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1 theel trassi
1 serehstengel

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de boontjes in grove stukken en ontvel de tomaten en snijd deze in partjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten voeg dan het gehakt toe en bak dit rul. dan de boontjes, het zout, de tomaten toevoegen en zoveel water dat het net onderstaat en stoof het gerecht zachtjes gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 111 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44175893