logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Smoor lidah

Bahan-bahan:
ingrdiënten:
1 rundertong (1 uur gekookt met kruidnagelen, zout en peper)
3 eetl olie
1 serehstengel, gekneusd
250 gr aardappelen in schijven
200 ml water
50 gr laksa (geweekt en uitgelekt)

Haluskan:
3 cm kunyit (kurkuma)
1 theel trassi
7 sjalotten
2 teentjes knoflook

Cara Membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de gekookte tong in dobbelsteentjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees, de sereh en de aardappelen toe. Vervolgens het water toevoegen en het geheel nog 30 minuten laten sudderen. Voor het serveren de laksa er door heen roeren.

Add comment

Submit

who is online

We have 35 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176119