Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 15 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Lapis Daging Probolinggo - gebakken rundvlees op de wijze uit Probolinggo

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Lapis Daging Probolinggo
gebakken rundvlees op de wijze uit Probolinggo

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundvlees
2 eieren
500 ml water
2 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
2 tomaten
2 lente-uitjes
olie
 
Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
4 kemiri noten
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes, de tomaten in stukjes en de lente-ui in kleine reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Klop de eieren op en Wentel het vlees erdoor.
Verhit in een pan voldoende olie en bak het vlees kort mee en schep het uit de pan. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan de kecap en het water toe en breng aan de kook. Voeg het vlees toe en als het halfgaar is geworden dan het zout, de peper en de nootmuskaat toevoegen. Meng alle goed door elkaar. Vervolgens de tomaten en de lente-ui toevoegen het kook het geheel zachtjes verder gaar.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 150 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41443103