banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Lapis Daging Probolinggo - gebakken rundvlees op de wijze uit Probolinggo
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Lapis Daging Probolinggo
gebakken rundvlees op de wijze uit Probolinggo

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundvlees
2 eieren
500 ml water
2 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
2 tomaten
2 lente-uitjes
olie
 
Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
4 kemiri noten
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes, de tomaten in stukjes en de lente-ui in kleine reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Klop de eieren op en Wentel het vlees erdoor.
Verhit in een pan voldoende olie en bak het vlees kort mee en schep het uit de pan. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan de kecap en het water toe en breng aan de kook. Voeg het vlees toe en als het halfgaar is geworden dan het zout, de peper en de nootmuskaat toevoegen. Meng alle goed door elkaar. Vervolgens de tomaten en de lente-ui toevoegen het kook het geheel zachtjes verder gaar.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40557843