Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Gegepuk - gebakken gemarineerd rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gegepuk
gebakken gemarineerd rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
100 ml dikke kokosmelk (kental)
500 ml water
olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
6 teentjes knoflook
1 eetl ketumbar
1 eetl palmsuiker
1 eetl zout
2 cm lengkuas/laos

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water samen met het vlees en kook dit halfgaar. Schep het vlees uit de pan en snijd het in 10 plakken, elk 1/2 cm dik. Plet daarna de plakken.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng de kokosmelke erdoor en daarna de plakken vlees en laat dit tenminte 15 minuten marineren.
Verhit in een pan voldoende olie en bak het vlees verder gaar, wat krokant en totdat het vlees donker van kleur wordt. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 185 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812343