Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Kering Singkong Pedas - pittige cassave chips

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kering Singkong Pedas
pittige cassave chips

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr cassave
1 theel kalkwater (kapur sirih)
1 theel zout
750 ml water
olie

Bahan balado:
ingrediënten saus:
3 sjalotjes
9 rode lomboks
2 salam blaadjes
1 1/2 theel zout
50 gr palmsuiker
1 eetl asamwater
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de cassave in dunne plakjes en voeg deze toe aan het water samen met het kalkwater en het zout en laat 15 minuten staan. Spoel daarna af en laat goed uitlekken en dep droog. Verhit in een pan voldoende olie en bak de cassave goudbruin en droog en set apart.
Wrijf of maal de sjalotjes en de lomboks fijn tot een grove pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de lomboks en de salam voor 3 minuten. Voeg dan het zout, de palmsuiker, en het asamwater toe en meng goed. Dan de cassave toevoegen en meng alles goed zodat de chips gecoat zijn.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 290 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42427005