1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kering Singkong Pedas
pittige cassave chips

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr cassave
1 theel kalkwater (kapur sirih)
1 theel zout
750 ml water
olie

Bahan balado:
ingrediënten saus:
3 sjalotjes
9 rode lomboks
2 salam blaadjes
1 1/2 theel zout
50 gr palmsuiker
1 eetl asamwater
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de cassave in dunne plakjes en voeg deze toe aan het water samen met het kalkwater en het zout en laat 15 minuten staan. Spoel daarna af en laat goed uitlekken en dep droog. Verhit in een pan voldoende olie en bak de cassave goudbruin en droog en set apart.
Wrijf of maal de sjalotjes en de lomboks fijn tot een grove pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de lomboks en de salam voor 3 minuten. Voeg dan het zout, de palmsuiker, en het asamwater toe en meng goed. Dan de cassave toevoegen en meng alles goed zodat de chips gecoat zijn.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 153 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36087323