Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kering Singkong Pedas - pittige cassave chips

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kering Singkong Pedas
pittige cassave chips

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr cassave
1 theel kalkwater (kapur sirih)
1 theel zout
750 ml water
olie

Bahan balado:
ingrediënten saus:
3 sjalotjes
9 rode lomboks
2 salam blaadjes
1 1/2 theel zout
50 gr palmsuiker
1 eetl asamwater
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de cassave in dunne plakjes en voeg deze toe aan het water samen met het kalkwater en het zout en laat 15 minuten staan. Spoel daarna af en laat goed uitlekken en dep droog. Verhit in een pan voldoende olie en bak de cassave goudbruin en droog en set apart.
Wrijf of maal de sjalotjes en de lomboks fijn tot een grove pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de lomboks en de salam voor 3 minuten. Voeg dan het zout, de palmsuiker, en het asamwater toe en meng goed. Dan de cassave toevoegen en meng alles goed zodat de chips gecoat zijn.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 155 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41066906