banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Kering Singkong Pedas - pittige cassave chips
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kering Singkong Pedas
pittige cassave chips

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr cassave
1 theel kalkwater (kapur sirih)
1 theel zout
750 ml water
olie

Bahan balado:
ingrediënten saus:
3 sjalotjes
9 rode lomboks
2 salam blaadjes
1 1/2 theel zout
50 gr palmsuiker
1 eetl asamwater
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de cassave in dunne plakjes en voeg deze toe aan het water samen met het kalkwater en het zout en laat 15 minuten staan. Spoel daarna af en laat goed uitlekken en dep droog. Verhit in een pan voldoende olie en bak de cassave goudbruin en droog en set apart.
Wrijf of maal de sjalotjes en de lomboks fijn tot een grove pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de lomboks en de salam voor 3 minuten. Voeg dan het zout, de palmsuiker, en het asamwater toe en meng goed. Dan de cassave toevoegen en meng alles goed zodat de chips gecoat zijn.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 57 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40592113