1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kering Singkong Pedas
pittige cassave chips

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr cassave
1 theel kalkwater (kapur sirih)
1 theel zout
750 ml water
olie

Bahan balado:
ingrediënten saus:
3 sjalotjes
9 rode lomboks
2 salam blaadjes
1 1/2 theel zout
50 gr palmsuiker
1 eetl asamwater
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de cassave in dunne plakjes en voeg deze toe aan het water samen met het kalkwater en het zout en laat 15 minuten staan. Spoel daarna af en laat goed uitlekken en dep droog. Verhit in een pan voldoende olie en bak de cassave goudbruin en droog en set apart.
Wrijf of maal de sjalotjes en de lomboks fijn tot een grove pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de lomboks en de salam voor 3 minuten. Voeg dan het zout, de palmsuiker, en het asamwater toe en meng goed. Dan de cassave toevoegen en meng alles goed zodat de chips gecoat zijn.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 131 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415446