banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 8 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Acar Kuning - ingelegde groenten met een pinda chili saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Acar Kuning
ingelegde groenten met een pinda chili saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr wortel
250 gr baby mais
250 gr sperziebonen
250 gr komkommer
2 eetl zout
6 eetl palmsuiker
1 eetl azijn
500 ml water
200 gr pinda's
6 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de groenten in gelijke stukken. Wrijf of maal de pinda's fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Besprenkel de komkommer in een kom met 1 eetl zout en 1 eetl palmsuiker en laat 15 minuten staan. Druk daarna het vocht eruit.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Dan de groenten toevoegen en meng goed. Vervolgens het zout, de palmsuiker, de azijn en het water toevoegen. Meng goed en breng aan de kook en kook het zachtjes voor 6 minuten. Voeg dan de pinda's toe en roer totdat het vocht is opgenomen. Serveer.

Acarkuning
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39532799