banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Gurami Cabe Hijau - Gebakken ikan gurami met groene lomboks

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gurami Cabe Hijau
Gebakken ikan gurami met groene lomboks
Bahan-bahan;
ingrediënten:
500 gr forel
1 lomoen (sap)
olie
7 groene lomboks
1 tomaat
4 cm gember (jahe/djahé), gekneusd
3 cm laos, gekneusd
100 ml water
3 eetl. ketjap manis
1/2 theel, zwarte peper
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotten
4 teentjes knoflook

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de tomaat in partjes en de lomboks in reepjes. Kerp de vis in en wrijf deze in met het limoensap. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de vis goudbruin en laat deze uitlekken. Giet zoveel olie uit de wok/wadjan dat er nog 3 eetl olie achterblijft. Fruit in deze olie de boemboe met de laos, de gember, de tomaat en de lomboks voor 3 minuten. Dan de ketjap, de peper, het zout en het water toevoegen en deze even laten koken. Vervolgens de saus over de vis gieten.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 129 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40592049