banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ikan Cuka 3
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan Cuka 3

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
4 stukken kabeljauw
2 cm kunyit (kurkuma)
2 teentjes knoflook
2 eetl.olie
3 sjalotten
6 cm gember (jahe/djahé)
2 rode lomboks
2 eetl.azijn
zout naar smaak
1 eetl water

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf de kunyit fijn tot een pasta en meng dit met het water. Wrijf hiermee de vis in. Rasp de gember en snijd de knoflook en de sjalotten in dunne plakjes. Snijd de lomboks in reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de vis aan beide zijden goudbruin en schep deze daarna uit de pan. Fruit in de overgebleven olie de knoflook, de sjalotten, de gember en de lomboks voor 1 minuten en voeg dan de vis weer toe en stoof dit samen met het toevoegde zout voor 5 minuten. Laat het vervolgens 90 minuten rusten voor het serveren zodat alle kruiden goed kunnen intrekken.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 257 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40576905