Recente reacties

Ron 1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Ikan Cuka 3

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ikan Cuka 3

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
4 stukken kabeljauw
2 cm kunyit (kurkuma)
2 teentjes knoflook
2 eetl.olie
3 sjalotten
6 cm gember (jahe/djahé)
2 rode lomboks
2 eetl.azijn
zout naar smaak
1 eetl water

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf de kunyit fijn tot een pasta en meng dit met het water. Wrijf hiermee de vis in. Rasp de gember en snijd de knoflook en de sjalotten in dunne plakjes. Snijd de lomboks in reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de vis aan beide zijden goudbruin en schep deze daarna uit de pan. Fruit in de overgebleven olie de knoflook, de sjalotten, de gember en de lomboks voor 1 minuten en voeg dan de vis weer toe en stoof dit samen met het toevoegde zout voor 5 minuten. Laat het vervolgens 90 minuten rusten voor het serveren zodat alle kruiden goed kunnen intrekken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 179 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42117596