Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ikan Cuka 3

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ikan Cuka 3

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
4 stukken kabeljauw
2 cm kunyit (kurkuma)
2 teentjes knoflook
2 eetl.olie
3 sjalotten
6 cm gember (jahe/djahé)
2 rode lomboks
2 eetl.azijn
zout naar smaak
1 eetl water

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf de kunyit fijn tot een pasta en meng dit met het water. Wrijf hiermee de vis in. Rasp de gember en snijd de knoflook en de sjalotten in dunne plakjes. Snijd de lomboks in reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de vis aan beide zijden goudbruin en schep deze daarna uit de pan. Fruit in de overgebleven olie de knoflook, de sjalotten, de gember en de lomboks voor 1 minuten en voeg dan de vis weer toe en stoof dit samen met het toevoegde zout voor 5 minuten. Laat het vervolgens 90 minuten rusten voor het serveren zodat alle kruiden goed kunnen intrekken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 55 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024451