banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 4 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 5 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 6 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Ikan Dengan Bumbu Asem Manis
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 


Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 stukken kabeljauwfilet van +/- 175.gr
3 eetl. maizena,
2 teentje knoflook
3 eetl. suiker
1 eiwit
4 tomaten
1 citroen (sap)
olie
zout naar smaak
water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook en de tomaten fijn. Meng zout naar smaak met het citroensap en een beetje water en laat de visfilet 10 minuten marineren. Meng het eiwit, de maizena en wat water tot een papje en wentel de vis door dit papje. Verhit in een wok/wadjan van olie en bak hierin de filets gaar en goudbruin. Schep de vis uit de pan. Fruit hierna de knoflook, voeg dan de tomaten en de suiker toe, eventueel wat water, en meng het tot een saus. Schenk deze saus over de vis.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37191918