banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Ikan Dengan Bumbu Asem Manis
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 


Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 stukken kabeljauwfilet van +/- 175.gr
3 eetl. maizena,
2 teentje knoflook
3 eetl. suiker
1 eiwit
4 tomaten
1 citroen (sap)
olie
zout naar smaak
water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook en de tomaten fijn. Meng zout naar smaak met het citroensap en een beetje water en laat de visfilet 10 minuten marineren. Meng het eiwit, de maizena en wat water tot een papje en wentel de vis door dit papje. Verhit in een wok/wadjan van olie en bak hierin de filets gaar en goudbruin. Schep de vis uit de pan. Fruit hierna de knoflook, voeg dan de tomaten en de suiker toe, eventueel wat water, en meng het tot een saus. Schenk deze saus over de vis.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 173 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40559614