logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...


Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 stukken kabeljauwfilet van +/- 175.gr
3 eetl. maizena,
2 teentje knoflook
3 eetl. suiker
1 eiwit
4 tomaten
1 citroen (sap)
olie
zout naar smaak
water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook en de tomaten fijn. Meng zout naar smaak met het citroensap en een beetje water en laat de visfilet 10 minuten marineren. Meng het eiwit, de maizena en wat water tot een papje en wentel de vis door dit papje. Verhit in een wok/wadjan van olie en bak hierin de filets gaar en goudbruin. Schep de vis uit de pan. Fruit hierna de knoflook, voeg dan de tomaten en de suiker toe, eventueel wat water, en meng het tot een saus. Schenk deze saus over de vis.

Add comment

Submit

who is online

We have 92 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160849