zoeken
Recente reacties

21 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?
reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Laatst gelezen
- Daging Rujak
- Rendang Jeroan Ayam - Rendang van kip resten
- Sepat ayam - Kip met mango
- Baechu Doenjang Guk - kool soep met sojabonen pasta
- Pindasaus 1 - zurige pindasaus
- Pempek tahu - visdeeg met tahu/tofu
- Phad mie - geroerbakte mie
- Koa Neiw Ping Choup Kai - kleefrijst koekjes
- Bebaris Tiga - gefrituurde gehaktballetjes
- Ikan Kuah Belimbing - gestoofde vis in gekruide bouillon
Pepes Udang Lokio - pittige garnalen met bieslook


Pepes Udang Lokio
pittige garnalen met bieslook
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr grote garnalen
50 gr bieslook
10 peteh bonen
1 eetl asamwater
3 theel zout
1 theel palmsuiker
bananen blad
Haluskan:
bumbu:
8 rode lomboks, ontpit
6 sjalotjes
2 tomaten
1/2 theel trassi
Cara membuat:
bereiding:
Pel de garnalen en halveer de peteh bonen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en meng dit met alle overige ingrediënten. Verdeel de massa in 6 porties en verpak dit in bananenblad. Stoom de pakketjes in 25 minuten gaar.
pittige garnalen met bieslook
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr grote garnalen
50 gr bieslook
10 peteh bonen
1 eetl asamwater
3 theel zout
1 theel palmsuiker
bananen blad
Haluskan:
bumbu:
8 rode lomboks, ontpit
6 sjalotjes
2 tomaten
1/2 theel trassi
Cara membuat:
bereiding:
Pel de garnalen en halveer de peteh bonen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en meng dit met alle overige ingrediënten. Verdeel de massa in 6 porties en verpak dit in bananenblad. Stoom de pakketjes in 25 minuten gaar.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.