Recente reacties

Ilona Van den akker 21 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Pepes Udang Lokio - pittige garnalen met bieslook

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pepes Udang Lokio
pittige garnalen met bieslook

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr grote garnalen
50 gr bieslook
10 peteh bonen
1 eetl asamwater
3 theel zout
1 theel palmsuiker
bananen blad

Haluskan:
bumbu:
8 rode lomboks, ontpit
6 sjalotjes
2 tomaten
1/2 theel trassi

Cara membuat:
bereiding:
Pel de garnalen en halveer de peteh bonen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en meng dit met alle overige ingrediënten. Verdeel de massa in 6 porties en verpak dit in bananenblad. Stoom de pakketjes in 25 minuten gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275909