Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Pepes Udang Lokio - pittige garnalen met bieslook

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pepes Udang Lokio
pittige garnalen met bieslook

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr grote garnalen
50 gr bieslook
10 peteh bonen
1 eetl asamwater
3 theel zout
1 theel palmsuiker
bananen blad

Haluskan:
bumbu:
8 rode lomboks, ontpit
6 sjalotjes
2 tomaten
1/2 theel trassi

Cara membuat:
bereiding:
Pel de garnalen en halveer de peteh bonen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en meng dit met alle overige ingrediënten. Verdeel de massa in 6 porties en verpak dit in bananenblad. Stoom de pakketjes in 25 minuten gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 153 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233673