Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Bola-bola Ubi Jalar - zoete aardappel balletjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bola-bola Ubi Jalar
zoete aardappel balletjes

Bahan-bahan:
ingredienten:
250 gr zoete aardappel
2 eetl sago/tapioca bloem
water
olie

Taburan:
garnering
1 eetl kaneel poeder
1 eetl poedersuiker

Cara membuat:
bereiding:
Schil de aardappelen en snijd deze in blokjes. Verhit het water en kook de aardappels gaar. Meng de aardappelen met de bloem en kneed hiervan kleine balletjs. Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur de balletjes goudbruin. Laat deze uitlekken op keukenpapier en afkoelen. Leg de balletjes op een bord en besprenkel deze met de poedersuiker en de kaneel.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 56 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017815