Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Krengsengan Kambing - stoofpotje van gekruid lamsvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Krengsengan Kambing 
stoofpotje van gekruid lamsvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamsvlees of geit
2 eetl kecap manis
1 eetl petis udang
300 ml garnalen bouillon
3 rode lomboks
3 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
6 rode rawits
1 tomaat
1 theel peper
1 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en de lomboks in reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Marineer het vlees met de kecap en de petis voor tenminste 30 minuten.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan het vlees met de marinade toe en bak dit rondom bruin. Dan de bouillon toevoegen en laat het geheel afgesloten zachtjes sudderen totdat het vlees vrijwel gaar is en het vocht is verdampt.
Verwijder de deksel en roer totdat olie vrijkomt. Schep dan de lomboks en door en bak deze zacht. Serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 88 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017853