Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 11 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Krengsengan Kambing - stoofpotje van gekruid lamsvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Krengsengan Kambing 
stoofpotje van gekruid lamsvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamsvlees of geit
2 eetl kecap manis
1 eetl petis udang
300 ml garnalen bouillon
3 rode lomboks
3 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
6 rode rawits
1 tomaat
1 theel peper
1 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en de lomboks in reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Marineer het vlees met de kecap en de petis voor tenminste 30 minuten.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan het vlees met de marinade toe en bak dit rondom bruin. Dan de bouillon toevoegen en laat het geheel afgesloten zachtjes sudderen totdat het vlees vrijwel gaar is en het vocht is verdampt.
Verwijder de deksel en roer totdat olie vrijkomt. Schep dan de lomboks en door en bak deze zacht. Serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 88 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41420490