banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 9 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 10 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 11 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Krengsengan Kambing Jawa Timur - pittig gebakken lamsvlees uit Oost-Java
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Krengsengan Kambing Jawa Timur
pittig gebakken lamsvlees uit Oost-Java

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamsvlees (gemengd en ook de botten)
100 ml water
5 eetl kecap manis
2 eetl trassi
3 rode lomboks
2 groene lomboks
2 eetl olie
2 tomaten
1/2 theel zout

Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
5 rode rawits
3 rode lomboks
1/2 theel peper

Taburan:
garnering:
emping
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lomboks in schuine ringen en de tomaten in partjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng het vlees met de bumbu, de kecap en de trassi.
Verhit in een pan de olie en voeg het vlees met de kruiden toe en bak dit zachtjes. Dan het water toevoegen en roer goed. Kook het geheel zachtjes totdat het gaar is geworden en het vocht is verdampt. Voeg dan de tomaten en de lomboks toe, meng goed en bak dit zacht.
Strooi de emping en de bawang goreng er over en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 115 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38058281