1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Krengsengan Kambing Jawa Timur
pittig gebakken lamsvlees uit Oost-Java

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamsvlees (gemengd en ook de botten)
100 ml water
5 eetl kecap manis
2 eetl trassi
3 rode lomboks
2 groene lomboks
2 eetl olie
2 tomaten
1/2 theel zout

Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
5 rode rawits
3 rode lomboks
1/2 theel peper

Taburan:
garnering:
emping
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lomboks in schuine ringen en de tomaten in partjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng het vlees met de bumbu, de kecap en de trassi.
Verhit in een pan de olie en voeg het vlees met de kruiden toe en bak dit zachtjes. Dan het water toevoegen en roer goed. Kook het geheel zachtjes totdat het gaar is geworden en het vocht is verdampt. Voeg dan de tomaten en de lomboks toe, meng goed en bak dit zacht.
Strooi de emping en de bawang goreng er over en serveer.

who is online

We hebben 118 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35005390