1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Krengsengan 2
pittig lamsvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 lams filet
200 ml water
2 tomaten
1 eetl kecap manis
1 eetl petis udang
2 rode lomboks

Haluskan:
boemboe:
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 theel pepperkorrels
2 cm jahe
1/4 theel zout
1/2 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd het vlees in dunne plakjes. Snijd de lomboks fijn en hak de tomaten fijn.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de tomaten en het vlees toe en bak dit totdat het vlees verkleurd. Voeg dan het water, de kecap en de petis toe en laat het zachtjes sudderen totdat het vlees bijna gaar is geworden en de saus is ingekookt. Meng dan de lomboks erdoor en laat het nog even zachtjes sudderen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 42 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35413878