Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Krengsengan 2 - pittig lamsvlees

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Krengsengan 2
pittig lamsvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 lams filet
200 ml water
2 tomaten
1 eetl kecap manis
1 eetl petis udang
2 rode lomboks

Haluskan:
boemboe:
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 theel pepperkorrels
2 cm jahe
1/4 theel zout
1/2 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd het vlees in dunne plakjes. Snijd de lomboks fijn en hak de tomaten fijn.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de tomaten en het vlees toe en bak dit totdat het vlees verkleurd. Voeg dan het water, de kecap en de petis toe en laat het zachtjes sudderen totdat het vlees bijna gaar is geworden en de saus is ingekookt. Meng dan de lomboks erdoor en laat het nog even zachtjes sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 58 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024526