1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Krengsengan
gekruid vlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr lams- of geitenvlees
2 eetl petis udang
2 tomaten
2 eetl ketjap manis
3 eetl olie
heet water

Haluskan:
boemboe:
7 sjalotten
5 teentjes knoflook
5 rode rawits
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng hierdoor de petis. Snijd het vlees in kleine blokjes en meng dit door de boemboe. Snijd de tomaten fijn. Meng de ketjap en de tomaten door het vleesmengsel. Verhit in een wok/wadjan de olie en voeg het vleesmengsel toe en bak dit voor 5 minuten. Voeg dan water toe en wel zoveel dat het vlees net onder staat. Laat het geheel zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 146 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35414449