ketjapsaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 eetl kecap manis
1 theel gula jawa (palmsuiker)
4 eetl olie
4 eetl asem
4 sjalotten
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
Cara membuat:
bereinding:
Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook, de lomboks en de suiker tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de kecap en de asem toe en laat de saus afkoelen voordat het geserveerd wordt.
ingrediënten:
8 eetl kecap manis
1 theel gula jawa (palmsuiker)
4 eetl olie
4 eetl asem
4 sjalotten
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
Cara membuat:
bereinding:
Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook, de lomboks en de suiker tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de kecap en de asem toe en laat de saus afkoelen voordat het geserveerd wordt.