Bahan-bahan vulling:
ingrediënten:
300 gr garnalen of vlees
2 sjalotten
1 eetll selderij en jonge uieblaadjes
1 1/2 eetl meel
175 ml bouillon of water
1 eetl olie
zout naar smaak
peper en nootmuskaat naar smaak
bahan-bahan flensjes:
3 eieren
meel
water
zout naar smaak
paneermeel
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten fijn en fruit deze in de olie voor 3 minuten. Meng de meel met de bouillon totdat het is opgelost en voeg dit bij de sjalotten, de kruiden en het vlees/garnalen. Laat dit een paar minuten koken totdat er zich een massa vormt. Maak van het meel, water en het zout een dun beslag. Bak van dit beslag dunne flensje. Klop de eieren op. Vul de flensjes met 1 eetl van de vulling en vouw ze dicht als een envelop. Haal de risolles door het ei en dan door het paneermeel en bak ze dan goudbruin.