banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 4 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Risolles 2

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Risolles 2

Bahan-bahan vulling:
ingrediënten:
300 gr garnalen of vlees
2 sjalotten
1 eetll selderij en jonge uieblaadjes
1 1/2 eetl meel
175 ml bouillon of water
1 eetl olie
zout naar smaak
peper en nootmuskaat naar smaak

bahan-bahan flensjes:
3 eieren
meel
water
zout naar smaak
paneermeel

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten fijn en fruit deze in de olie voor 3 minuten. Meng de meel met de bouillon totdat het is opgelost en voeg dit bij de sjalotten, de kruiden en het vlees/garnalen. Laat dit een paar minuten koken totdat er zich een massa vormt. Maak van het meel, water en het zout een dun beslag. Bak van dit beslag dunne flensje. Klop de eieren op. Vul de flensjes met 1 eetl van de vulling en vouw ze dicht als een envelop. Haal de risolles door het ei en dan door het paneermeel en bak ze dan goudbruin.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 261 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40555247