Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Risolles 2

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Risolles 2

Bahan-bahan vulling:
ingrediënten:
300 gr garnalen of vlees
2 sjalotten
1 eetll selderij en jonge uieblaadjes
1 1/2 eetl meel
175 ml bouillon of water
1 eetl olie
zout naar smaak
peper en nootmuskaat naar smaak

bahan-bahan flensjes:
3 eieren
meel
water
zout naar smaak
paneermeel

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten fijn en fruit deze in de olie voor 3 minuten. Meng de meel met de bouillon totdat het is opgelost en voeg dit bij de sjalotten, de kruiden en het vlees/garnalen. Laat dit een paar minuten koken totdat er zich een massa vormt. Maak van het meel, water en het zout een dun beslag. Bak van dit beslag dunne flensje. Klop de eieren op. Vul de flensjes met 1 eetl van de vulling en vouw ze dicht als een envelop. Haal de risolles door het ei en dan door het paneermeel en bak ze dan goudbruin.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 142 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068998