banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Risolles 2

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Risolles 2

Bahan-bahan vulling:
ingrediënten:
300 gr garnalen of vlees
2 sjalotten
1 eetll selderij en jonge uieblaadjes
1 1/2 eetl meel
175 ml bouillon of water
1 eetl olie
zout naar smaak
peper en nootmuskaat naar smaak

bahan-bahan flensjes:
3 eieren
meel
water
zout naar smaak
paneermeel

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten fijn en fruit deze in de olie voor 3 minuten. Meng de meel met de bouillon totdat het is opgelost en voeg dit bij de sjalotten, de kruiden en het vlees/garnalen. Laat dit een paar minuten koken totdat er zich een massa vormt. Maak van het meel, water en het zout een dun beslag. Bak van dit beslag dunne flensje. Klop de eieren op. Vul de flensjes met 1 eetl van de vulling en vouw ze dicht als een envelop. Haal de risolles door het ei en dan door het paneermeel en bak ze dan goudbruin.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 121 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38899942