moerasspinazie
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1500 gr kankung (of anders spinazie)
4 eetl. olie
2 eetl. limoensap
Haluskan:
boemboe:
6 kemirinoten
zout naar smaak
8 rode lomboks
2 theel trasi bakar
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de steltjes van de kankung af. Was de kankung en breng dit met het aanhangende water met wout zout aan de kook en stoof dit voor 5 minuten. Laat de kankung daarna uitlekken.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en meng dit met de olie en het limoensap. Meng dit vervolgens door de kankung en serveer.
ingrediënten:
1500 gr kankung (of anders spinazie)
4 eetl. olie
2 eetl. limoensap
Haluskan:
boemboe:
6 kemirinoten
zout naar smaak
8 rode lomboks
2 theel trasi bakar
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de steltjes van de kankung af. Was de kankung en breng dit met het aanhangende water met wout zout aan de kook en stoof dit voor 5 minuten. Laat de kankung daarna uitlekken.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en meng dit met de olie en het limoensap. Meng dit vervolgens door de kankung en serveer.