Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Rujak Kankung
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Rujak Kankung
moerasspinazie
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1500 gr kankung (of anders spinazie)
4 eetl. olie
2 eetl. limoensap

Haluskan:
boemboe:
6 kemirinoten
zout naar smaak
8 rode lomboks
2 theel trasi bakar

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de steltjes van de kankung af. Was de kankung en breng dit met het aanhangende water met wout zout aan de kook en stoof dit voor 5 minuten. Laat de kankung daarna uitlekken.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en meng dit met de olie en het limoensap. Meng dit vervolgens door de kankung en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 77 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40794968