logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Rujak Kankung
moerasspinazie
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1500 gr kankung (of anders spinazie)
4 eetl. olie
2 eetl. limoensap

Haluskan:
boemboe:
6 kemirinoten
zout naar smaak
8 rode lomboks
2 theel trasi bakar

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de steltjes van de kankung af. Was de kankung en breng dit met het aanhangende water met wout zout aan de kook en stoof dit voor 5 minuten. Laat de kankung daarna uitlekken.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en meng dit met de olie en het limoensap. Meng dit vervolgens door de kankung en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 57 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176119