banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Oyong Bumbu Kuah Teri - komkommer en chayote in bouillon
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Oyong Bumbu Kuah Teri
komkommer en chayote in bouillon

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 oyong (vleugelkomkommer)
200 gr labu siam (chayote)
5 teentjes knoflook
100 gr gebakken ikan teri
1 rode lombok
1 tomaat
750 ml water
750 ml kippenbouillon (zie recept)
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de oyong en de chayote in blokjes en de knoflook fijn. Ontpit de lombok en snijd deze fijn en hak de tomaat fijn.
Verhit in een pan het water en voeg de lombok, de oyong en de chayote toe en kook deze zacht. Dan de knoflook en de ikan teri toevoegen en breng weer aan de kook. Vervolgens, de tomaat, het zout, de peper, de palmsuiker en de bouillon toevoegen en kook alles gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 66 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40592181