Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Oyong Bumbu Kuah Teri - komkommer en chayote in bouillon

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Oyong Bumbu Kuah Teri
komkommer en chayote in bouillon

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 oyong (vleugelkomkommer)
200 gr labu siam (chayote)
5 teentjes knoflook
100 gr gebakken ikan teri
1 rode lombok
1 tomaat
750 ml water
750 ml kippenbouillon (zie recept)
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de oyong en de chayote in blokjes en de knoflook fijn. Ontpit de lombok en snijd deze fijn en hak de tomaat fijn.
Verhit in een pan het water en voeg de lombok, de oyong en de chayote toe en kook deze zacht. Dan de knoflook en de ikan teri toevoegen en breng weer aan de kook. Vervolgens, de tomaat, het zout, de peper, de palmsuiker en de bouillon toevoegen en kook alles gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 264 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41925509