logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...

Telur Tersembunyi
Verborgen ei


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
7 eieren
350 gr gehakt
2 sneedjes brood
1/2 theel nootmuskaat
1 theel peper
1/2 theel zout
paneermeel
water
olie

bahan-bahan saus:
ingrediënten saus:
1 ui
2 teentjes knoflook
3 eetl tomatensaus
1 eetl kecap manis
1 eetl olie
200 ml kippenbouillon
zout en peper naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Kook 5 eieren hard in het water en laat deze afkoelen. Pel de eieren en kerf deze in. Weef het brood in water en pers het daarna uit. Splits de overige 2 eieren Meng het gehakt met het brood, de nootmuskaat, de peper, het zout en het eigeel. Verdeel het mengsel in 5 porties. Wikkel
het mengsel om elk ei, rol het daarna door het eiwit en de parneelmeel. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de eieren goudbruin en serveer
deze met de saus.

Cara membuat saus:
Bereiding saus:
Snijd de ui en de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de tomatensaus, de kecap, het
zout en de peper toe gevolgd door de bouillon en laat dit zachtjes koken totdat de saus is ingedikt.

Add comment

Submit

who is online

We have 85 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160885