Tim Telur Daging
ei met gehakt en lente-ui
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 eieren
100 gr rundergehakt
4 eetl water
1 theel zout
1 theel peper
4 lente-ui
Cara membuat:
bereiding:
Klop de eieren op en snijd de lente-ui fijn. Meng dan alle ingrediënten goed door elkaar. Schep het mengsel in een ronde platte kom en stoom het in 20 minuten gaar en stevig.
Zoeken
Laatst gelezen
- Kembung Balado Hijau - gebakken makreel in groene pepersaus
- Sarak Terong - aubergines in kokosmelksaus
- Orek Tahu Tauco - gebakken tahu in een pittige sojabonensaus
- Babi Nanas - varkensvlees met ananas
- Jing Ng Far Nam - gestoomd gekruid buikspek
- Sayur asem Jakarta - Friszure sajoer
- Pare Pare - gevulde bitter komkommer
- Sate Ayam Bumbu Kemiri - gekruide kipsate
- Babi koetjai
- Tjolo-Tjolo - gebakken vis in een pittige ketjapsaus
Recente Reacties
Cucur
Yesterdaybij voorkeur een diepe bolle panCucur
YesterdayWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
1 week agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
1 week agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
2 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...