Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Dadar Pare - omelet met sopropo

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Dadar Pare
omelet met sopropo

Bahan-bahan;
ingrediënten:
200 gr pare / sopropo
1 theel zout
5 eieren
1 eetl kecap asin
1 eetl bloem
1/2 theel peper
3 rode rawits
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de pare in dunne plakjes en verwijder de pitjes. Betrooi de pare met het zout, laats even intrekken en knijp dan het vocht eruit en spoel goed af. Nog even knijpen en zet het apart.
Snijd de rawits fijn.
Klop de eieren op met de kecap, de bloem, de peper en de rawits. Meng dan de pare erdoor.
Verhit in een pan de olie en voeg het mengsel toe en bak de omelet aan beide zijden bruin en gaar (3 minuten per zijde)
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 68 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017685