Dadar Pare
omelet met sopropo
Bahan-bahan;
ingrediënten:
200 gr pare / sopropo
1 theel zout
5 eieren
1 eetl kecap asin
1 eetl bloem
1/2 theel peper
3 rode rawits
3 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de pare in dunne plakjes en verwijder de pitjes. Betrooi de pare met het zout, laats even intrekken en knijp dan het vocht eruit en spoel goed af. Nog even knijpen en zet het apart.
Snijd de rawits fijn.
Klop de eieren op met de kecap, de bloem, de peper en de rawits. Meng dan de pare erdoor.
Verhit in een pan de olie en voeg het mengsel toe en bak de omelet aan beide zijden bruin en gaar (3 minuten per zijde)
Zoeken
Laatst gelezen
- Natinombur - Gebakken vis met sambal
- Sambal Goreng Papai (Kalimantan Tengah) - garnalen met pakis en tempeballetjes in romige saus
- Lontong - met Balinees varkensvlees
- Empal - droog krokant gebakken vlees
- Jagung Udang - mais met garnalen
- Ayam Bumbu Bali - gebakken kip in een pittige rode saus
- Acar van groenten
- Udang Paprika Kapri Manis - gebakken garnalen met paprika en peultjes
- Sate Kempleng - sate van ossenhaas met pinda's
- Asam-Asam Buncis Ampela Ayam - pittige boontjes met kip in licht zurige saus
Recente Reacties
Cucur
3 days agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
3 days agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
1 week agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
1 week agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
3 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...