banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

KokkieBlanda 5 hours ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Peter PvW 16 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Carla 26 days ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 2 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur ikan pedah
sajoer gezouten vis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 gezouten vissen (ikan pedah)
2 maiskolven
1 aubergine
3 rode lomboks
100 gr petehbonen
100 gr garnalen
4 sjalotten
3 teentjes knoflook
4 kemirienoten
1 theel asem
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak
2 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de vis en de petehbonen in repen. Snijd de sjalotten, de lomboks en de knoflook fijn. Snijd de mais van de kolven en de aubergine in plakjes. Wrijf de kemiries fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de lomboks en de knoflook voor 2 minuten. voeg dan de aubergine en de mais toe en bak dit voor 5 minuten. Dan de vis en de asem toevoegen en dit nog 5 minuten stoven. Vervolgens de garnalen, het zout en de kokosmelk toevoegen en het geheel nog 10 minuten zachtjes laten sudderen.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 117 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36230141