1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur ikan pedah
sajoer gezouten vis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 gezouten vissen (ikan pedah)
2 maiskolven
1 aubergine
3 rode lomboks
100 gr petehbonen
100 gr garnalen
4 sjalotten
3 teentjes knoflook
4 kemirienoten
1 theel asem
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak
2 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de vis en de petehbonen in repen. Snijd de sjalotten, de lomboks en de knoflook fijn. Snijd de mais van de kolven en de aubergine in plakjes. Wrijf de kemiries fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de lomboks en de knoflook voor 2 minuten. voeg dan de aubergine en de mais toe en bak dit voor 5 minuten. Dan de vis en de asem toevoegen en dit nog 5 minuten stoven. Vervolgens de garnalen, het zout en de kokosmelk toevoegen en het geheel nog 10 minuten zachtjes laten sudderen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35384619