Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Sayur ikan pedah - sajoer gezouten vis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur ikan pedah
sajoer gezouten vis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 gezouten vissen (ikan pedah)
2 maiskolven
1 aubergine
3 rode lomboks
100 gr petehbonen
100 gr garnalen
4 sjalotten
3 teentjes knoflook
4 kemirienoten
1 theel asem
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak
2 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de vis en de petehbonen in repen. Snijd de sjalotten, de lomboks en de knoflook fijn. Snijd de mais van de kolven en de aubergine in plakjes. Wrijf de kemiries fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de lomboks en de knoflook voor 2 minuten. voeg dan de aubergine en de mais toe en bak dit voor 5 minuten. Dan de vis en de asem toevoegen en dit nog 5 minuten stoven. Vervolgens de garnalen, het zout en de kokosmelk toevoegen en het geheel nog 10 minuten zachtjes laten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 150 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42248596