1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...
Metta
Hoi, waar kan ik de oncom kopen in Nederland?

@ zie forum
Randy Coenraad
Hoi kokie

Had een kleine vraag voor hoeveel personen is dit recept?
Ik nl 7 eters en andere kee...
Niek Schoonderbeek
vraagje.. 18 rawits?? is dat niet ongelooflijk heet? of valt dat wel mee na het stoven?

@bij het ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kue Talam Kelapa
gestoomde kokos custard

Bahan-bahan;
ingrediënten:
3 eieren
400 ml santen asli (dikke kokesmelk)
5 eetl water
3 eetl palmsuiker
30 gr su'un (doorzichtige mie)
4 bananen
1 theel zout

Taburan:
garnering:
vanille ijs

Cara membuat:
bereiding;
Week de su'un voor 5 minuten in warm water. Laat het daarna goed uitlekken en hak het daarn in kleine stukjes. Klop de eieren op en meng hierdoor de santen, het water en de palmsuiker. Prak de bananen fijn en meng dit samen met de su ún door het mengsel. Giet het mengsel in een schaal en sluit deze af. Stoom het gerecht in 1 uur gaar. Serveer het met het ijs.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
33994170