banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 3 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 4 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 4 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 5 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Gohyong Tahu - gestoomde gekruide tahu
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gohyong Tahu
gestoomde gekruide tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 wortel (50 gr)
250 gr tahu
125 kip, gehakt
50 gr bayam
2 stengels bieslook
1 ei
4 teentjes knoflook
2 theel zout
1 theel peper
1 theel palmsuiker
1 theel 5 kruiden poeder
olie
bananenblad
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de wortel in dunne reepjes, hak de knoflook, de bayam en de bieslook fijn. Klop het ei en pureer de tahu. Meng alles behalve de olie en het bananenblad goed door elkaar. Schep het op bananenblad en rol het op. Stoom dit vervolgens voor 20 minuten. Verwijder het bananenblad. Verhit in een pan de olie en bak de rol goudbruin. Snijd het daarna in stukken en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37036580