Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Gohyong Tahu - gestoomde gekruide tahu

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gohyong Tahu
gestoomde gekruide tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 wortel (50 gr)
250 gr tahu
125 kip, gehakt
50 gr bayam
2 stengels bieslook
1 ei
4 teentjes knoflook
2 theel zout
1 theel peper
1 theel palmsuiker
1 theel 5 kruiden poeder
olie
bananenblad
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de wortel in dunne reepjes, hak de knoflook, de bayam en de bieslook fijn. Klop het ei en pureer de tahu. Meng alles behalve de olie en het bananenblad goed door elkaar. Schep het op bananenblad en rol het op. Stoom dit vervolgens voor 20 minuten. Verwijder het bananenblad. Verhit in een pan de olie en bak de rol goudbruin. Snijd het daarna in stukken en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 108 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41182005