Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 tempékoek
olie
Haluskan:
boemboe:
2 teentje knoflook
3 theel asem
1/2 theel peper
1 theel zout
100 ml kokosmelk
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de tempe in kleine plakjes en marineer deze met de boemboe voor 90 minuten. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de tempe goudbruin.
ingrediënten:
1/2 tempékoek
olie
Haluskan:
boemboe:
2 teentje knoflook
3 theel asem
1/2 theel peper
1 theel zout
100 ml kokosmelk
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de tempe in kleine plakjes en marineer deze met de boemboe voor 90 minuten. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de tempe goudbruin.