1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Bakar Limau
geroosterde kip met citroen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 eetl limoensap
1 eetl zout
2 citroenen
3 eetl kecap manis
100 ml santen asli
4 jeruk purut blaadjes
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
5 rode sjalotten
4 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukkenen wrijf deze in met het limoensap en het zout en laat dit 30 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de citroenen doormidden.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe voor 3 minuten samen met de jerut purut blaadjes. Voeg de kip toe en bak deze goudbruin. Dan de kecap en de santen toevoegen en laat dit zachtjes sudderen totdat het vlees vrijwel gaar is. Rooster vervolgens de stukken kip voor 15 minuten boven een houtkoolvuurtje en besprenkel deze regelmatig met de saus. Voor het serveren de kip besprenkelen met citroensap

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 55 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34517328