1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 1 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam bakar kupang
gegrilde kip in geurige kokosmelk saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr kip
1 eetl limoensap
1 theel zout
3 teentjes knoflook
5 sjalotjes
2 cm kunyit
1 sereh
2 rode lomboks
1/2 theel zout
1/4 theel nootmuskaat
1 theel palmsuiker
300 ml santen asli
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de kip in met het limoensap en het zout en laat dit 20 minuten intrekken. Snijd de kip in acht stukken. Rooster de kip vervolgens langszaam boven een houtskoolvuurtje bruin en gaar.
Snijd de sjalotjes, de knoflook en de lomboks in dunne plakjes. Verhit in een pan de santen en voeg de knoflook, de sjalotjes, de lomboks, de kunyit en de sereh toe en kook het totdat het begint te geuren. Voeg dan de kip, het zout, de peper, de nootmuskaat en de palmsuiker en kook het geheel totdat de saus is ingedikt.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 74 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35864086