Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Ayam bakar kupang - gegrilde kip in geurige kokosmelk saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam bakar kupang
gegrilde kip in geurige kokosmelk saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr kip
1 eetl limoensap
1 theel zout
3 teentjes knoflook
5 sjalotjes
2 cm kunyit
1 sereh
2 rode lomboks
1/2 theel zout
1/4 theel nootmuskaat
1 theel palmsuiker
300 ml santen asli
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de kip in met het limoensap en het zout en laat dit 20 minuten intrekken. Snijd de kip in acht stukken. Rooster de kip vervolgens langszaam boven een houtskoolvuurtje bruin en gaar.
Snijd de sjalotjes, de knoflook en de lomboks in dunne plakjes. Verhit in een pan de santen en voeg de knoflook, de sjalotjes, de lomboks, de kunyit en de sereh toe en kook het totdat het begint te geuren. Voeg dan de kip, het zout, de peper, de nootmuskaat en de palmsuiker en kook het geheel totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 168 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42431205