1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Bakar Kuah Santan
geroosterde kip in kokosmelksaus

Baha-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 salam blad
8 jeruk purut blaadjes
1/2 theel zout
2 theel palmsuiker
2 eetl kecap manis
1 theel asam / tamarinde
700 ml kokosmelk
2 limoenen, sap
1 eetl boter
1 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
2 theel ketumbar
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 4 stukken en wrijf deze in met de boter. Rooster de kip daarna boven een houtskoolvuurtje bruin. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam en de jeruk purut voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en meng. Dan de kokosmelk, de palmsuiker, de kecap, het zout en de asam toevoegen en kook de kip verder gaar. Roer dan het limoensap erdoor en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 186 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35263186