Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Gai Tod Pud Pad - rode kip curry

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gai Tod Pud Pad
rode kip curry
Ingrediënten:
400 gr kip
1 eetl rode curry pasta
1 eetl nam pla (vissaus)
1 theel palmsuiker
olie

Garnering:
4 rode rawits
4 kaffir lime / jerut purut blaadjes
5 basilicum blaadjes

Bereiding;
Snijd de kip in stukjes. Verhit in een wok de olie en frituur de kip en schep deze op een bord. Verhit in een wok 1 eetl olie en bak de pasta voor 2 minuten. Voeg dan de kip, de palmsuiker, de nam pla en bak dit voor 30 seconden. Schep het op een bord en garneer het met julienne gesneden rawits en de basiclicum en lime blaadjes.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 137 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233453