banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Gai Tod Hatyai - tweemaal gebakken kip

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Gai Tod Hatyai
tweemaal gebakken kip

ingrediënten:
15 kippenvleugels
1 bol knoflook
2 theel ketumbar zaadjes
1/2 theel witte peper
6 eetl vissaus
3 theel palmsuiker
125 gr rijstebloem
olie
 
garnering;
zoete chili saus
 
bereiding:
Wrijf of maal de knoflook, de ketumbar en de peper fijn tot een pasta. Meng dan de vissaus en de palmsuiker erdoor en marnieer hiermee de kip voor tenminste 2,5 uur. Bestuif de vleugels dan goed met de rijstebloem.
Verhit in een wok de olie en bak hierin de vleugels zachtjes in 12-15 minuten goudbruin en schep deze daarna uit de pan en laat deze uitlekken en wat afkoelen.
Verhit vervolgens de olie op hoog vuur en bak daarna de vleugels in 2-3 minuten bruin en krokant. Laat de vleugels uitlekken en serveer met zoete chili saus.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 172 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40558843