banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 7 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 8 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Tahu Goling - tahu met tauge in saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tahu Goling
tahu met tauge in saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 tahu/tofu
100 gr tauge
1 takje selderie
1 sjalot
2 teentjes knoflook
1 rode lombok
1 theel gula jawa (palmsuiker)
1 theel asem
3 eetl water
1 eetl rijstazijn
3 eetl kecap manis
zout naar smaak
olie

Cara membuat:
bereiding;
Wrijf of maal de sjalot, de knoflook, de lombok en de palmsuiker tot een pasta. Hak de selderie fijn en blancheer de tauge.. Meng de asem met het water en het zout. Snijd de tahu in plakken en deze in driehoekjes en meng dit met het asemwater en laat dit 1 uur intrekken. Meng de pasta met de rijstazijn, de kecap, de selderie en de tauge.
Verhit in een wok olie en bak hierin de tahu/tofu in 5 minuten goudbruin. Leg de tahu/tofu op een bord en giet hierover de tauge met saus.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 248 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37615157