Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Yam Talay - salade van pittige zeevruchten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Yam Talay
salade van pittige zeevruchten

Ingrediënten:
150 gr krab
150 gr inktvis
50 gr mosselen
50 gr visfilet
100 gr garnalen / gamba's
4 eetl nam pla (vissaus)
5 eetl limoensap
10 rode rawits
10 groene rawits
1 theel gemsolten palmsuiker
3 serehstengels
2 sjalotten
1 tomaat
20 gr chinese selderij
4 lente-uitjes
water

Bereiding:
Verhit in een wok het water en blancheer de zeevruchten kort totdat deze gaar zijn. Laat het daarna uitlekken en meng deze door elkaar. Snijd de rawits fijn en snijd alleen het witte deel van de sereh fijn. Snijd de lent-ui in 3 cm lange stukjes. Hak de selderij grof en snijd de sjalotten in dunne plakjes evenals de tomaat
Meng de nam pla, het limoensap, de palmsuiker en de rawits door elkaar en meng dit door de zeevruchten. Voeg dan de overige ingrediënten toe en meng dit alles goed door elkaar en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 168 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261547