banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Yam Talay - salade van pittige zeevruchten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Yam Talay
salade van pittige zeevruchten

Ingrediënten:
150 gr krab
150 gr inktvis
50 gr mosselen
50 gr visfilet
100 gr garnalen / gamba's
4 eetl nam pla (vissaus)
5 eetl limoensap
10 rode rawits
10 groene rawits
1 theel gemsolten palmsuiker
3 serehstengels
2 sjalotten
1 tomaat
20 gr chinese selderij
4 lente-uitjes
water

Bereiding:
Verhit in een wok het water en blancheer de zeevruchten kort totdat deze gaar zijn. Laat het daarna uitlekken en meng deze door elkaar. Snijd de rawits fijn en snijd alleen het witte deel van de sereh fijn. Snijd de lent-ui in 3 cm lange stukjes. Hak de selderij grof en snijd de sjalotten in dunne plakjes evenals de tomaat
Meng de nam pla, het limoensap, de palmsuiker en de rawits door elkaar en meng dit door de zeevruchten. Voeg dan de overige ingrediënten toe en meng dit alles goed door elkaar en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 66 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40557758