Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Yam Talay - salade van pittige zeevruchten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Yam Talay
salade van pittige zeevruchten

Ingrediënten:
150 gr krab
150 gr inktvis
50 gr mosselen
50 gr visfilet
100 gr garnalen / gamba's
4 eetl nam pla (vissaus)
5 eetl limoensap
10 rode rawits
10 groene rawits
1 theel gemsolten palmsuiker
3 serehstengels
2 sjalotten
1 tomaat
20 gr chinese selderij
4 lente-uitjes
water

Bereiding:
Verhit in een wok het water en blancheer de zeevruchten kort totdat deze gaar zijn. Laat het daarna uitlekken en meng deze door elkaar. Snijd de rawits fijn en snijd alleen het witte deel van de sereh fijn. Snijd de lent-ui in 3 cm lange stukjes. Hak de selderij grof en snijd de sjalotten in dunne plakjes evenals de tomaat
Meng de nam pla, het limoensap, de palmsuiker en de rawits door elkaar en meng dit door de zeevruchten. Voeg dan de overige ingrediënten toe en meng dit alles goed door elkaar en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 196 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068631