1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 4 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Soun met paddenstoelen en garnalen

Ingrediënten:
200 gr soun / glass noodels
5 stro-champignons
12 garnalen
4 cm jahe
3 teentjes knoflook
1 lente-ui
1 theel zout
1 eetl lichte sojasaus
1 eetl rijstwijn
250 ml water/kippenbouillon
1 theel peperkorrels
1 rode lombok
1 eetl olie
water

Bereiding:
Week de soun in water voor 15 minuten totdat deze zacht zijn geworden. Laat het daarna uitlekken. Maak de garnalen schoon en kerf de champignons in. Hak de knoflook en het groen van de lente-ui fijn. Snijd de lombok in dunne ringen.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de jahe voor 2 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak deze voor 1 minuut.
Verhit een aardewerken pot en leg daarin de soun. Schep daarop de garnalen en dan het zout, de sojasaus, de rijstwijn, de peper en de bouillon. Kook het geheel afgesloten voor 5 minuten. Strooi de lente-ui en de lombok erover en serveer.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 179 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35876672