banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Soun met paddenstoelen en garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Soun met paddenstoelen en garnalen

Ingrediënten:
200 gr soun / glass noodels
5 stro-champignons
12 garnalen
4 cm jahe
3 teentjes knoflook
1 lente-ui
1 theel zout
1 eetl lichte sojasaus
1 eetl rijstwijn
250 ml water/kippenbouillon
1 theel peperkorrels
1 rode lombok
1 eetl olie
water

Bereiding:
Week de soun in water voor 15 minuten totdat deze zacht zijn geworden. Laat het daarna uitlekken. Maak de garnalen schoon en kerf de champignons in. Hak de knoflook en het groen van de lente-ui fijn. Snijd de lombok in dunne ringen.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de jahe voor 2 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak deze voor 1 minuut.
Verhit een aardewerken pot en leg daarin de soun. Schep daarop de garnalen en dan het zout, de sojasaus, de rijstwijn, de peper en de bouillon. Kook het geheel afgesloten voor 5 minuten. Strooi de lente-ui en de lombok erover en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 119 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40569973