Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Songhua Pidan Salade - 100 jaar oude ei salade

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Songhua Pidan Salade
100 jaar oude ei salade


Ingrediënten:
2 100 jaar oude eieren (Songhua Pidan), anders eendeeieren, gekookt
1 groene lombok
1 rode rawit
3 teentjes knoflook
1 theel zout
1/2 eetl zwarte azijn
1/2 eetl lichte sojasaus
2 theel sesam olie
2 eetl olie
1 bosje koriander
water

bereiding:
Verhit in een pan water en kook de eieren voor 1 minuut, daarna afkoelen en pellen. Snijd de lombok en de rawit in dunne reepjes en hak de knoflook fijn. Snijd de koriander fijn. Snijd de eieren in partjes. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de lombok en de rawit toe en bak deze zacht. Dan het zout toevoegen en meng goed. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en serveer.



Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41902492