Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Songhua Pidan Salade - 100 jaar oude ei salade
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 

Songhua Pidan Salade
100 jaar oude ei salade


Ingrediënten:
2 100 jaar oude eieren (Songhua Pidan), anders eendeeieren, gekookt
1 groene lombok
1 rode rawit
3 teentjes knoflook
1 theel zout
1/2 eetl zwarte azijn
1/2 eetl lichte sojasaus
2 theel sesam olie
2 eetl olie
1 bosje koriander
water

bereiding:
Verhit in een pan water en kook de eieren voor 1 minuut, daarna afkoelen en pellen. Snijd de lombok en de rawit in dunne reepjes en hak de knoflook fijn. Snijd de koriander fijn. Snijd de eieren in partjes. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de lombok en de rawit toe en bak deze zacht. Dan het zout toevoegen en meng goed. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en serveer.



Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 200 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40924663