1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Songhua Pidan Salade
100 jaar oude ei salade


Ingrediënten:
2 100 jaar oude eieren (Songhua Pidan), anders eendeeieren, gekookt
1 groene lombok
1 rode rawit
3 teentjes knoflook
1 theel zout
1/2 eetl zwarte azijn
1/2 eetl lichte sojasaus
2 theel sesam olie
2 eetl olie
1 bosje koriander
water

bereiding:
Verhit in een pan water en kook de eieren voor 1 minuut, daarna afkoelen en pellen. Snijd de lombok en de rawit in dunne reepjes en hak de knoflook fijn. Snijd de koriander fijn. Snijd de eieren in partjes. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de lombok en de rawit toe en bak deze zacht. Dan het zout toevoegen en meng goed. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en serveer.



who is online

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34992854