Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 18 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Liang Mian - 凉面 - koude mie met een Sichuan dressing

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Liang Mian - 凉面
koude mie met een Sichuan dressing

Ingrediënten:
2 teentjes knoflook
1 theel Sichuan poeper
1 steranijs
4 eetl heet water
1 kippendij
100 gr mie
1 theel sesamolie
water

ingrediënten dressing:
1 eetl lichte sojasaus
1 eetl zwarte rijstazijn
1/2 theel palmsuiker
1/4 theel zout
2 eetl chilli olie
1/4 theel Sichuan peper olie

ingrediënten garnering:
150 gr komkommer
1 lente-ui
2 rode lomboks
1 eetl pinda's
koriander

Bereiding:
Hak de knoflook fijn en meng dit met de Sichuan peper, de steranijs en het water en laat dit intrekken. Stoom de kip in 20 minuten gaar enb zet apart.
Verhit in een pan het water en kook de mie al dente. Giet af en spoel met koud water en laat het uitlekken. Schep het in een schaal en meng de sesam olie erdoor.
Versnipper de kip. snijd de komkommer juliene, de lente-ui fijn en de lomboks in dunne reepjes. Meng dit met de mie. Schep de peper, de knoflook en de steranijs uit het water en giet het water over de mie.
Meng de ingrediënten voor de dressing goed door elkaar en meng dit met de mie. Hak de koriander grof en strooi dit met de pinda's over de mie en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 50 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41455689