Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Liang Mian - 凉面 - koude mie met een Sichuan dressing

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Liang Mian - 凉面
koude mie met een Sichuan dressing

Ingrediënten:
2 teentjes knoflook
1 theel Sichuan poeper
1 steranijs
4 eetl heet water
1 kippendij
100 gr mie
1 theel sesamolie
water

ingrediënten dressing:
1 eetl lichte sojasaus
1 eetl zwarte rijstazijn
1/2 theel palmsuiker
1/4 theel zout
2 eetl chilli olie
1/4 theel Sichuan peper olie

ingrediënten garnering:
150 gr komkommer
1 lente-ui
2 rode lomboks
1 eetl pinda's
koriander

Bereiding:
Hak de knoflook fijn en meng dit met de Sichuan peper, de steranijs en het water en laat dit intrekken. Stoom de kip in 20 minuten gaar enb zet apart.
Verhit in een pan het water en kook de mie al dente. Giet af en spoel met koud water en laat het uitlekken. Schep het in een schaal en meng de sesam olie erdoor.
Versnipper de kip. snijd de komkommer juliene, de lente-ui fijn en de lomboks in dunne reepjes. Meng dit met de mie. Schep de peper, de knoflook en de steranijs uit het water en giet het water over de mie.
Meng de ingrediënten voor de dressing goed door elkaar en meng dit met de mie. Hak de koriander grof en strooi dit met de pinda's over de mie en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 59 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40795014