Logon3

zoeken

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Tarbot met bosuitjes en gember

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tarbot met bosuitjes en gember
Ingrediënten:
4 tarbot filets (à 200 gr. per stuk)
200 gr. dunne mie
20 gr. gember
40 gr. bosuitje
8 stelen gai lan (anders paksoy)
bananenbladeren
1 eetlepel sojasaus
1 eetl sesamolie
water

Bereiding:
Week de mie voor 5 minuten in heet water. Blancheer de gai lan voor 2 minuten in water met wat olie. Rasp de gember en snijd de bosuitjes in stukken van 3 cm. Knip de bananenbladeren in ronde vormen.
Leg op een bord het bananenblad met daarop eerst de mie en dan de vis. Leg de gai lan ernaast. Leg op de vis de gember en de bosuitjes. Stoom de vis vervolgens in 4 minuten gaar. Verwarm de olie en besprenkel dit samen met de ketjap over de schotels en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40794775