Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Lu Rou Fan - 卤肉饭
gestoofd buikspek met paddenstoelen en ei

Ingrediënten:
450 gr buikspek
6 teentjes knoflook
1 eetl palmsuiker
2 eetl lichte sojasaus
1 eetl donkere sojasaus
2 eetl Shaoxing rijstwijn
1/2 theel vijfkruidenpoeder (zie recept)
1/2 theel peper (wit)
5 shiitake paddenstoelen
4 eieren, hardgekookt
150 gr bawang goreng
water

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Hak de knoflook fijn. Snijd de shiitake in plakjes.
Verhit een wok en voeg het vlees toe en bak totdat het vet vrijkomt. Dan de knoflook en de palmsuiker toevoegen en bak voor 1 minuut en totdat de palmsuiker gesmolten is.
Voeg dan de beide sojasausen, de rijstwijn, de peper, de vijfkruidenpoeder, de eieren, de shiitake en de helft van de bawang goreng en meng goed.
Voeg dan water toe totdat het vlees onder staat. Breng het dan aan de kook en kook op laag vuur en afgesloten voor 1 uur totdat het vlees gaar is geworden.
Serveer het met witte rijst en geblancheerde groenten. Strooi de overige bawang goreng erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 113 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42577445