Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 18 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
1 Comment
Menudo - stoofschotel van varken, lever en aardappel

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Menudo
stoofschotel van varken, lever en aardappel
Ingrediënten:
250 gr varkensvlees
250 ml water
2 eetl olie
5 teentjes knoflook
2 sjalotten
2 tomaten
175 ml tomatenpuree
150 gr varkenslever
1 laurier blaadje
2 aardappelen
2 theel vissaus (patis of nam pla)
1/2 theel zwarte peper
1 rode paprika
75 gr kikkererwten

Bereiding:
Snijd het vlees en de lever in blokjes. Snijd de knoflook fijn en de paprika en de aardappelen in blokjes. Snijd de tomaten in kleine partjes. Verhit in een pan het water en kook hierin het vlees voor 10 minuten. Zeef daarna de bouillon en houd 125 ml apart. Verhit in een pan de olie en fruit hierin de knoflook goudbruin. Voeg dan de sjallotten toe en bak deze glazig. Voeg vervolgens de tomaten en de tomatenpuree toe en bak dit totdat de tomaten zacht zijn geworden. Dan de lever, de laurier en het vlees toevoegen en dit 5 minuten doorbakken. Vervolgens de bouillon en de aardappelen toevoegen en het geheel 10 minuten zachtjes laten sudderen. Roer vervolgens de peper en de vissaus erdoor gevolgd door de kikkererwten en de paprika en dit alles nog 10 minuten laten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    hills · 6 years ago
    Wij hebben deze menudo gemaakt met 250gr lever , geen varkensvlees , geen kikkererten en 6 aardappelen ipv 2 geen sjalotten maar ui

    perfect goed recept een 9 volgens mijn aziatische vrouw beter dan haar menudo en dat zegt wat !!!

who is online

We hebben 146 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41454502