Nilaga
runderstoofpotje met groenten
Ingrediënten:
1000 gr rundvlees
1000 ml water
8 aardappelen
1 struik paksoy
1/2 groene kool
5 uien
1 bol knoflook
4 eetl vissaus
1 rode lombok
1/2 theel zout
1/2 theel peper
3 eetl olie
bereiding:
snijd het vlees en de aardappelen in blokjes. Snijd de lombok, de uien en de knoflook fijn. Snijd de paksoy en de kool in grove stukken.
Verhit in een wok de olie en fruit de knoflook en de uien voor 3 minuten. Voeg dan het water, het vlees, het zout, de lombok en de vissaus toe en laat dit voor 1 uur zachtjes sudderen. Voeg dan de aardappelen toe en laat het zachtjes sudderen totdat de aardappeln vrijwel gaar zijn. Dan de kool en de paksoy toevoegen en nog even laten sudderen. Vervolgens de peper en het zout toevoegen en serveer.
Zoeken
Laatst gelezen
- Acar Kemiri - atjar van kemiri en komkommer
- Daging Belacang - Gekruid gerookt rundvlees
- Brengkessan Bumbu Rujak - gestoomde makreel
- Ayam Goreng Kuning - geel gebakken kip
- Sambal Goreng Ati - gebakken kippenlevertjes
- Pepes ikan peda dan tahu - Gezouten vis met tahu
- Mu Grob Pad Fuk Tong - gebakken varkensvlees met pompoen
- Khao Neeo Dahm Polamai - Kleefrijst met fruit
- Koa Neiw Ping Choup Kai - kleefrijst koekjes
- Tempe Bumbu Merah - pittig gebakken tempe
Recente Reacties
Moo Ping - geroosterd varkensvlees (sate)
1 week agoJa en nee Ons recept is een oud en authentiek recept, maar er zijn modernere versies te vindenMoo Ping - geroosterd varkensvlees (sate)
1 week agoHeerlijk gerecht, maar dit recept is incompleet. Essentiële ingredienten die ontbreken 20 g koriander ...Moo Ping - geroosterd varkensvlees (sate)
1 week agoJa, maar dat is het Kai gewordenMoo Ping - geroosterd varkensvlees (sate)
1 week agoKan het ook met kippen blokjesBalado Telur Cabai Hijau - eieren in groene peper saus
1 month agowerkelijk erg lekker, ga ik vaker maken, heerlijk!!!