zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Pelepah Manuk - gekruide in kokosmelk gestoofde kip
- Gulai kambing - stoofpotje van geitenvlees
- Sambal Nanas - Sambal van ananas
- Mangut Bebek - kruidig gestoofde eend
- Daging Kuah Kemiri - smoor van rundvlees in een saus van kemiri
- Laksa Johor - mie in dikke vissaus
- Ayam Goreng Bropol - gekookte gebakken kip
- Pisang goreng - gebakken banaan
- Serikaya - cake kokos/suiker
- Acar Mentah - pittige acar met ananas en komkommer
Be Siap Mepanggang Pelecing - kip met sambal pelecing


Be Siap Mepanggang Pelecing
kip met sambal pelecing
kip met sambal pelecing
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1500 gr)
2 eetl. olie
zout naar smaak
225 ml sambal pelecing (zie recept)
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken en wrijf deze stukken in met de olie en het zout. Rooster de stukken kip boven een houtskoolvuurtje in 45 minuten gaar en goudbruin. Snijd deze stukken daarna in kleine stukjes. Verhit in een wok/wadjan de sambal voor 3 minuten en schepp dan de stukjes kip erdoor en serveer.
ingrediënten:
1 kip (1500 gr)
2 eetl. olie
zout naar smaak
225 ml sambal pelecing (zie recept)
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken en wrijf deze stukken in met de olie en het zout. Rooster de stukken kip boven een houtskoolvuurtje in 45 minuten gaar en goudbruin. Snijd deze stukken daarna in kleine stukjes. Verhit in een wok/wadjan de sambal voor 3 minuten en schepp dan de stukjes kip erdoor en serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.