Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Satai Ayam Manado (Celebes) - kipsate

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Satai Ayam Manado (Celebes)
kipsate

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kip (dij/filet)
2 eetl limoensap
5 jeruk purut blaadjes
2 serai/sereh/citroengras
3 eetl olie
sate stokjes

Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
6 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
5 rode rawits
1 cm kunyit
2 cm jahe
1 theel palmsuiker
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dobbelsteentjes en meng dit met het limoensap. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de serai en de jeruk purut voor 7 minuten.
Meng dit met het vlees en laat het daarna 30 minuten marineren.
Rijg 5 stukjes vlees aan een sate stokje en rooster deze boven een houtskoolvuurtje bruin en gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 46 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41186083