Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Balado Petai Hati Ampela - pittig gekruide kippenlevers met petai

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Balado Petai Hati Ampela
pittig gekruide kippenlevers met petai

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 kippenlevers
4 kippenmaagjes
2 jeruk purut
2 cm lengkuas/laos
14 petai/peteh bonen
1 theel zout
1 theel palmsuiker
50 ml dikke kokosmelk (kental
2 rode lomboks
3 eetl olie
water

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
4 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
1/2 theel peper

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water samen met de levers en de magen en kook deze gaar en zet apart.Snijd het daarna in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lomboks in dunne reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de jeruk purut, de laos en de petai voor 5 minuten. Meng dan het zout en de palmsuiker erdoor.
Voeg dan de levers en de magen toe en meng goed. Vervolgens de kokosmelk toevoegen en breng al roerend aan de kook. Meng de lomboks erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 140 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40916461