Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Satai Ayam Bumbu Cabai Hijau
kipsate met groene peper

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr kippendijen
2 salam blad
1/2 theel peper
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
50 ml water
3 eetl olie
15 sate stokjes

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
6 groene cabai keriting (krullende cayennepeper)
3 groene lomboks
1 cm jahe
1/4 theel ketumbar, geroosterd
2 kemiri noten, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes van 2 cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam voor 5 minuten. Meng dan de peper, het zout, de palmsuiker en het water erdoor en breng aan de kook. Laat het daarna afkoelen.
Meng dan de kip erdoor en laat dit 45 minuten intrekken. Rijg de kip dan aan de stokjes en rooster deze boven een houtskoolvuurtje bruin en gaar. Serveer.

who is online

We hebben 130 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573580