Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Satai Ayam Bumbu Cabai Hijau - kipsate met groene peper

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Satai Ayam Bumbu Cabai Hijau
kipsate met groene peper

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr kippendijen
2 salam blad
1/2 theel peper
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
50 ml water
3 eetl olie
15 sate stokjes

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
6 groene cabai keriting (krullende cayennepeper)
3 groene lomboks
1 cm jahe
1/4 theel ketumbar, geroosterd
2 kemiri noten, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes van 2 cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam voor 5 minuten. Meng dan de peper, het zout, de palmsuiker en het water erdoor en breng aan de kook. Laat het daarna afkoelen.
Meng dan de kip erdoor en laat dit 45 minuten intrekken. Rijg de kip dan aan de stokjes en rooster deze boven een houtskoolvuurtje bruin en gaar. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 140 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40911996