Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Satai Ayam Bumbu Cabai Hijau - kipsate met groene peper

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Satai Ayam Bumbu Cabai Hijau
kipsate met groene peper

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr kippendijen
2 salam blad
1/2 theel peper
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
50 ml water
3 eetl olie
15 sate stokjes

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
6 groene cabai keriting (krullende cayennepeper)
3 groene lomboks
1 cm jahe
1/4 theel ketumbar, geroosterd
2 kemiri noten, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes van 2 cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam voor 5 minuten. Meng dan de peper, het zout, de palmsuiker en het water erdoor en breng aan de kook. Laat het daarna afkoelen.
Meng dan de kip erdoor en laat dit 45 minuten intrekken. Rijg de kip dan aan de stokjes en rooster deze boven een houtskoolvuurtje bruin en gaar. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 160 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018564