Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 13 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Satai Ayam Bumbu Cabai Hijau - kipsate met groene peper

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Satai Ayam Bumbu Cabai Hijau
kipsate met groene peper

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr kippendijen
2 salam blad
1/2 theel peper
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
50 ml water
3 eetl olie
15 sate stokjes

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
6 groene cabai keriting (krullende cayennepeper)
3 groene lomboks
1 cm jahe
1/4 theel ketumbar, geroosterd
2 kemiri noten, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes van 2 cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam voor 5 minuten. Meng dan de peper, het zout, de palmsuiker en het water erdoor en breng aan de kook. Laat het daarna afkoelen.
Meng dan de kip erdoor en laat dit 45 minuten intrekken. Rijg de kip dan aan de stokjes en rooster deze boven een houtskoolvuurtje bruin en gaar. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 205 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41435876