banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Semur Ayam Bakar - gebakken kip in een kruidige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Semur Ayam Bakar
gebakken kip in een kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
1/2 limoen, sap
1/2 theel zout
1/2 nootmuskaat
4 kruidnagels
2 salam blad
2 cm lengkuas/laos
500 ml water
5 eetl kecap manis
2 eetl boter
3 eetl olie
2 eetl bawang goreng

Haluskan:
bereiding:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 kemiri noten
1 eetl ketumbar
1 theel peper
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
snijd de kip in stukjes en wrijf deze in met het limoensap en het zout. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de nootmuskaat, de kruidnagels, de salam en de laos voor 5 minuten. Voeg dan de kip, het water en de kecap toe en kook de kip gaar. Schep de kip uit de pan.
Rooster de kip boven een houtskoolvuurtje bruin en wrijf deze regelmatig in met de boter. Strooi de bawang goreng over de kip en serveer het met de saus.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40668291