Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 15 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Wawahu - gekruide gestoofde varkenskrabbetjes / spare ribs uit Minahasa

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Wawahu
gekruide gestoofde varkenskrabbetjes / spare ribs uit Minahasa

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr varkenskrabbetjes / spareribs
1500 ml water
4 sjalotten
8 rawits
1 teentje knoflook
3 tomaten
1 prei
1 serehstengel
4 cm jahe (gember)
5 jeruk purut blaadjes
1 kunyit blad
1 pinkel blad (venkel)
7 munt blaadjes
1 takje peterselie
1 takje citroenbasilicim (kemangi)
1 limoen sap
zout naar smaak
100 ml varkensbloed (optioneel)

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook fijn, halveer de rawits, de tomaten in partjes en de prei en de peterselie grof. Wrijf of maal de gember fijn tot een pasta. Pluk de kemangi blaadjes van het takje.
Verhit in een pan het water en voeg de krabbetjes toe en laat dit 1 uur zachtjes koken. Voeg dan de overige ingrediënten toe, behalve het bloed, het limoensap en het zout, en laat dit alles 15 minuten sudderen. Vervolgens het bloed, het limoensap en het zout toevoegen en nog 10 minuten zachtjes laten sudderen en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 48 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41443044