banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Wawahu - gekruide gestoofde varkenskrabbetjes / spare ribs uit Minahasa

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Wawahu
gekruide gestoofde varkenskrabbetjes / spare ribs uit Minahasa

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr varkenskrabbetjes / spareribs
1500 ml water
4 sjalotten
8 rawits
1 teentje knoflook
3 tomaten
1 prei
1 serehstengel
4 cm jahe (gember)
5 jeruk purut blaadjes
1 kunyit blad
1 pinkel blad (venkel)
7 munt blaadjes
1 takje peterselie
1 takje citroenbasilicim (kemangi)
1 limoen sap
zout naar smaak
100 ml varkensbloed (optioneel)

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook fijn, halveer de rawits, de tomaten in partjes en de prei en de peterselie grof. Wrijf of maal de gember fijn tot een pasta. Pluk de kemangi blaadjes van het takje.
Verhit in een pan het water en voeg de krabbetjes toe en laat dit 1 uur zachtjes koken. Voeg dan de overige ingrediënten toe, behalve het bloed, het limoensap en het zout, en laat dit alles 15 minuten sudderen. Vervolgens het bloed, het limoensap en het zout toevoegen en nog 10 minuten zachtjes laten sudderen en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 142 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40584991